Elektro Tehnički Portal

Dobrodošli na ETP

Kao što ste već mogli pročitati u uvodnom tekstu ovo je portal posvećen elektrotehnici i elektronici te svemu ostalom vezanom za tehniku bilo koje vrste. Nakon dugogodišnjeg bavljenja tom strukom i praktičnog iskustva ostalo je jako puno projekata iza mene. Ideja je da se svi postojeći i budući radovi digitaliziraju i objave na ovom portalu zajedno sa drugim korisnim materijalima koji sežu u sve grane elektrotehnike. Iz razloga što je to posao koji zahtjeva puno vremena postepeno ću dodavati sadržaj na portal.
Najviše toga biti će objavljeno u kategoriji "Projekti" koja će se bazirati na raznim rješenjima tipa "uradi sam", samogradnji elektroničkih uređaja i priručnih alata. Svakako pogledajte i ostale kategorije gdje će se isto naći velika kolekcija korisnih stvari.

Želim se zahvaliti svim posjetiteljima od kojih sam primio bezbroj email-ova s pohvalama ali i s primjedbama. Na moju sreću kritika je bilo malo, a odnosile su se uglavnom na domenu i naziv portala. Iz tog razloga početkom 2011g. kupio sam domenu www.elteh.net koja će zamijeniti staru www.damir-pavkovic.iz.hr, ime portala je promijenjeno iz "electrosite“ u ETPElektro Tehnički Portal, te je kupljen profesionalni template koji bi trebao vizualno podignuti kvalitetu portala i olakšati njegovo korištenje.

Tijekom 2017 portal je nažalost pretrpio ozbiljan hakerski napad te je nepovratno uništen. Kako kažu, u svakom zlu neko dobro pa je opet kupljen novi template koji podržava sve moderne tehnologije koje web stranice danas moraju ispunjavati i prilagođen je pregledu na mobilnim uređajima kako to trendovi nameću. Stranica se ponovno podiže članak po članak i sve se postepeno vraća u prvobitno stanje.

Za kraj želim reći da me iznimno veseli veliki broj posjetitelja na portalu. Taj broj se kreće oko 1000 na dnevnoj bazi što je vrlo dobar rezultat za portal ovako specifičnog sadržaja i određena vrsta priznanja mom radu.